Toggle navigation
OKAYAMA UNIVERSITY SCIENTIFIC ACHIEVEMENT REPOSITORY
日本語
Top
>
Scientific Reports of the Faculty of Agriculture, Okayama University
Scientific Reports of the Faculty of Agriculture, Okayama University
Published by the Faculty of Agriculture, Okayama University
ONLINE ISSN : 2186-7755
volume99 issue1 (2010-02-01)
シネフンギン生産菌Streptomyces incarnatus NRRL 8089由来アルギニン変換化合物「オルニチンラクタム」の同定
Fukuda, Koji
|
Tamura, Takashi
|
Inagaki, Kenji
|
PP. 1 - 5
好熱好酸性アーキア Sulfolobus tokodaii 由来シスタチオニン γ-シンターゼの精製及び性質検討
Shinozaki, Mai
|
Yanagitani, Masahiko
|
Kaneda, Shouichirou
|
Kudou, Daizou
|
Endou, Yuuichi
|
Tamura, Takashi
|
Kuramitsu, Seiki
|
Inagaki, Kenji
|
PP. 7 - 12
Enhancement of Growth and Yield of Barley by the Soil Conditioner FFC-ace
Fujita, Keiko
|
Suzuki, Tomoko
|
Hasegawa, Sachiko
|
Meguro, Akane
|
Sugiura, Hiroyuki
|
Toyoda, Kazuhiro
|
Shiraishi, Tomonori
|
Sakaguchi, Ei
|
Nishimura, Tomio
|
Kunoh, Hitoshi
|
PP. 13 - 20
FFC セラミック水(TM)による植物アピラーゼの活性化作用
Toyoda, Kazuhiro
|
Matsuoka, Sachiko
|
Meguro, Akane
|
Hasegawa, Sachiko
|
Nishimura, Tomio
|
Kunoh, Hitoshi
|
Shiraishi, Tomonori
|
PP. 21 - 26
病原菌の感染行動に及ぼす FFC セラミック水の効果について
Shiraishi, Tomonori
|
Toyoda, Kazuhiro
|
Suzuki, Tomoko
|
Meguro, Akane
|
Hasegawa, Sachiko
|
Nishimura, Tomio
|
Kunoh, Hitoshi
|
PP. 27 - 34
Effect of Temperature on 'Pione' Grapevine Budbreaking at Different Stages of Dormancy
Potjanapimon, Chaiwat
|
Fukuda, Fumio
|
Kubota, Naohiro
|
PP. 35 - 42
トマトの防根給水ひも栽培における肥効調節型肥料と根域拡張に伴う「紐」の適用
Masuda, Masaharu
|
Fujii, Yuki
|
Kinoshita, Takafumi
|
PP. 43 - 47
トレイ育苗したイチゴ‘女峰’の花芽分化と開花に及ぼす挿し苗時期と施肥中断時期の影響
Yoshida, Yuichi
|
Morimoto, Yukari
|
PP. 49 - 53
給液濃度がかん水同時施肥法で栽培したスプレーカーネーションの切り花収量と品質および時期別養分吸収特性に及ぼす影響
Yamanaka, Masahito
|
Goto, Tanjuro
|
Ogawa, Kinoe
|
Uda, Akira
|
Iwai, Toyomichi
|
PP. 55 - 62
イオン交換樹脂および逆浸透膜を用いたコムギとオオムギの塩水灌漑栽培
Tsuda, Makoto
|
Yokomizo, Yuka
|
Takami, Shinichi
|
PP. 63 - 70
Chemoenzymatic Synthesis of Phospholipid Hydroperoxides
Baba, Naomichi
|
Yoneda, Kenji
|
Sasakura, Keiji
|
Shigeta, Yasutami
|
Kishida, Yasuhiro
|
Aoishi, Akihiro
|
Daido, Hiroko
|
Nakajima, Shuhei
|
Iwasa, Junkichi
|
Tahara, Shoichi
|
Kaneko, Takao
|
Matsuo, Mitsuyoshi
|
Shimizu, Sakayu
|
PP. 71 - 84
食肉の品質特性の解析と応用
Izumimoto, Masatoshi
|
PP. 85 - 95
公表学術論文等リスト 2009
岡山大学農学部
|
PP. 97 - 113