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Scientific Reports of the Faculty of Agriculture, Okayama University
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volume1 - issue1
Scientific Reports of the Faculty of Agriculture, Okayama University
Published by the Faculty of Agriculture, Okayama University
ONLINE ISSN : 2186-7755
Permalink :
http://escholarship.lib.okayama-u.ac.jp/15
The Effects of Water Management at the Ripening Period on Melon(Cucumis melon L.) I
Masuda, Tadao
Kodera, Masashi
Akita, Shiro
001_0026_0032.pdf
496 KB
Published Date
1952
Abstract
(1)本実験はメロンの合理的灌水量を求めるために行つた.(2)成熟期の灌水の少量は多量に比べて全糖量及芳香の点で優れた果実を生産する.然し重量,肉の厚さ,含水量及び種子重に於て劣る.(3)灌水量の或る程度以上の減量は生理上より見て望ましくない。
Keywords
メロン熟期
水分操作
ISSN
0474-0254
NCID
AN00033029