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Scientific Reports of the Faculty of Agriculture, Okayama University
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volume2 - issue1
Scientific Reports of the Faculty of Agriculture, Okayama University
Published by the Faculty of Agriculture, Okayama University
ONLINE ISSN : 2186-7755
Permalink :
http://escholarship.lib.okayama-u.ac.jp/22
Studies on cultivation of the Melon(Cumis Melo L.) : II. On the development of fruits
Masuda, Tadao
Kodera, Masashi
002_0038_0043.pdf
333 KB
Published Date
1953
Abstract
1)本実験はメロン果実の肥大状況を調査した. 2)果実の肥大,果重の増加,果肉の厚さの増加は開花後約30日間に最も著しく,30日頃には収穫時の果実に略々近くなつた.3)果実の還元糖は発育期間中大差が無いが,非還元糖は開花後約30日たつて生じ,収穫時迄急激に増加した。
Keywords
メロン
肥大状況
還元糖
ISSN
0474-0254
NCID
AN00033029